Avon в Украине
Гаряча лінія Avon 0-800-50-50-80
(безкоштовно з мобільних)

E-mail: avon.kiev.at@gmail.com

Телефони для реєстрації
нових Представників Avon

044-361-25-94
073-157-57-59
050-155-42-44
096-542-29-42



Меню сайта




Разделы новостей
Avon - Мировой лидер [18]
Avon компания, которая лучше других понимает и удовлетворяет потребности женщин всего мира в качественной продукции и высококлассном обслуживании.
Новости компании Avon [25]
Последние и самые горячие новости компании Avon для зарегистрированных Консультантов
Новинки Avon [23]
Новые товары от компании Avon
Новости для Координаторов компании AVON [7]
Самые свежие новости для Координаторов компании AVON
Новости для Консультантов/Представителей AVON [30]
Новости, нововведения, изменения в работе, скидки, доставка посылок, уровень кредита, минимальная сумма заказа и другая информация для Консультантов/Представителей AVON
Новым Представителям компании Avon [28]
Другие сетевые компании [16]
Другие сетевые компании

Наш опрос
Каким способом Вы смотрите каталог Avon
Всего ответов: 1197


Главная » 2014 » Сентябрь » 6 » CТИЛь І ГАРНий СМАК. ЧОЛОВІЧІ АРОМАТИ AVON
19:26
CТИЛь І ГАРНий СМАК. ЧОЛОВІЧІ АРОМАТИ AVON

CТИЛь І ГАРНий СМАК. ЧОЛОВІЧІ АРОМАТИ AVON

 
  •  

Чоловічі Аромати Avon
Action Kick , Dynamic Fresh, Black Suede Touch, True Life for Him і багато іншого!
Поява на ринку ароматів Dynamic Fresh і Action Kick від Avon гідно оплесків. Якщо Ваш супутник динамічний чоловік, що зберігає вірність своїм принципам, не боїться ризикувати, один з ароматів від Avon точно для нього! Залишилося тільки вибрати...але який?
 
На думку експертів, саме набір чоловічої парфумерії підкреслює «клас власника». Кожен поважаючий себе бренд випускає разом з парфумом супутні засоби по догляду за тілом, обличчям.
 
 
Зарядись енергією від Avon. Dynamic Fresh дарує прохолоду і свіжість
Dynamic Fresh
Неймовірно свіжа, чуттєва композиція аромату Dynamic Fresh від Avon дивує Зарядись енергією від Avon. Dynamic Fresh дарує прохолоду і свіжість витонченістю і багатством. Набір зручно брати з собою в поїздки: флакон туалетної води, шампунь-гель і кульковий дезодорант.
Тепер про аромат. Освіжаючу морозну свіжість композиції Dynamic Fresh парфумери Avon побудували на домінантному зв'язку цитрусового соку і чистого мускусу. Фужерно-цитрусовий аромат «крижаним» кинджалом підкреслює неймовірну свіжість його власника. Як це важливо в жаркі літні дні, ви, звичайно, розумієте.
Свіжість ранкового душу Dynamic Fresh; володіє тривалим антибактеріальним захистом кульковий дезодорант цієї ж лінії; Туалетна вода Dynamic Fresh - всі ці засоби стабілізують температурні коливання. Значить, діловим зустрічам, романтичним побачення нічого не буде загрожувати.
 
 
Брутальна мужність і пристрасть з набором Action Kick від Avon
Action Kick
 
Брутальна мужність і пристрасть з набором Action Kick від Avon «Перед таким привабливим та спокусливим запахом неможливо встояти!» - так відгукуються дами про чоловічий аромат Action Kick від Avon. В протилежність фужерно цитрусовому Dynamic Fresh композиція Dynamic Fresh створена деревно-ароматичною.
Мелодія запаху відкривається гімном кедра. Гармонійно звучать ноти герані і кардамону. Аромат чудово скроєний, як костюм на замовлення або елітний алкоголь. У наборі Action Kick три необхідних для чоловічої гігієни учасника: шампунь, гель, дезодорант (кульковий) і, власне, туалетна вода. Парфум дуже хороший, усе статусно збалансовано. Нічого зайвого.

 
 
 
Аромат шейха. Black Suede Touch від AvonBlack Suede Touch
 
«Неймовірно сексуальний запах!» Чим заслужив такі пристрасні відгуки набір Black Аромат шейха. Black Suede Touch від AvonSuede Touch від Avon? Напевно, своєю східної елегантністю. Шампунь-гель, дезодорант вторять чуттєвістю головному героєві - туалетній воді Black Suede Touch.
Про що ще цей аромат? Про те, що використовувати таку гаму почуттів краще впевненим у собі чоловікам. Є в акорді пачулі, кашеміру, імбиру щось плотське, тепле і навіть таємниче. Відчувши шлейф Black Suede Touch, мимоволі уявляєш палац східного шейха.

 
 
 
Освіжаючий морський бриз з True Life for Him від Avon

True Life for Him Освіжаючий морський бриз з True Life for Him від Avon. Свіжа ароматична гамма True Life for Him від Avon так затребувана влітку! Чоловікам подобається бадьорити ауру композиції. Занурюючись в цитрусовий акорд з апельсинової цедри, ананаса, ягід ялівцю, бачиш перед собою образ елегантного чоловіка. Брутальна нота кедра, багате звучання кашеміру і мускусу додає аромату True Life for Him чуттєвості.

В каталозі ви можете знайти дуже великий асортимент «ароматів» для чоловіків.
Шипрові True Force, Perceive - просто бомба свіжості в спекотний день. А як дуже сексуальний Urban Edge! Urban Edge Naghts малює образ незалежності, впевненості. Якщо вам по душі деревно-свіжий аромат, замовляйте Elite Gentleman Untailored. Дуже популярні влітку Elite Gentleman, Exploration та Centre Action.
Любителям східної екзотики порадимо Infinite Moment. Віддають перевагу деревно-фужерні тони - туалетну воду Our Story, Simply Because. «Дико подобається» багатьом свіжістю Individual Blue.

 
Дуже зручно брати з собою в поїздку туалетну воду, флакон якої не більше 75мл. «Малюки» від Avon - це східні освіжаюяі квіткові X-Series Rash, цитрусово-деревні аромати Flash X-Series, Jasta Play. Такий же зручний обсяг в цитрусовому міксі Jasta Move, My Vibe та молодіжному Attract.

Тут же, в каталозі Avon, на одній «вітрині» з ароматами багато дуже хороших за дією і запахом кулькових дезодорантів. Ціна здивує і порадує. Залишилося тільки вибрати.
Категория: Новинки Avon | Просмотров: 1001 | Добавил: Margoshka | Теги: Чоловічі Аромати Avon Action Kick, Dynamic | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]





 

Форма входа

Календарь новостей
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Горячие темы форума
Друзья сайта










Copyright avon-kiev.at.ua © 2024