Avon в Украине
Гаряча лінія Avon 0-800-50-50-80
(безкоштовно з мобільних)

E-mail: avon.kiev.at@gmail.com

Телефони для реєстрації
нових Представників Avon

044-361-25-94
073-157-57-59
050-155-42-44
096-542-29-42



Меню сайта




Разделы новостей
Avon - Мировой лидер [18]
Avon компания, которая лучше других понимает и удовлетворяет потребности женщин всего мира в качественной продукции и высококлассном обслуживании.
Новости компании Avon [25]
Последние и самые горячие новости компании Avon для зарегистрированных Консультантов
Новинки Avon [23]
Новые товары от компании Avon
Новости для Координаторов компании AVON [7]
Самые свежие новости для Координаторов компании AVON
Новости для Консультантов/Представителей AVON [30]
Новости, нововведения, изменения в работе, скидки, доставка посылок, уровень кредита, минимальная сумма заказа и другая информация для Консультантов/Представителей AVON
Новым Представителям компании Avon [28]
Другие сетевые компании [16]
Другие сетевые компании

Наш опрос
Каким способом Вы смотрите каталог Avon
Всего ответов: 1197


Главная » 2015 » Июнь » 7 » Про компанию Avon
17:53
Про компанию Avon
Vstuplen Ua
 

Mission Ua

Цінностей ...

складають основу корпоративної культури Avon, яка пройшла випробування часом і не раз допомагала компанії виходити переможницею з найскладніших ситуацій і, найголовніше, залишатися вірною свій благородної мети: бути Компанією для жінок.

Довіра
Ми прагнемо жити і працювати в умовах відкритого спілкування, де кожен має право вільно висловлювати свою власну думку.
Повага
Повага допомагає нам зрозуміти відмінності, побачити унікальні якості кожної людини. Через повагу ми допомагаємо один одному повністю проявити свій потенціал.
Віра
В основі всього, що ми робимо, лежить віра. Віра окрилює і надихає. Повірте в людину - і вона підкорить найвищі вершини.
Людяність
Людині властиво помилятися, не можна знати відповіді на всі питання. Потрібно завжди про це пам'ятати і не соромитися просити поради і допомоги у оточуючих.
Порядність
Слідування цієї цінності допомагає нам відповідати найвищим етичним стандартам бізнесу і тим самим проявляти максимальну турботу про наших Представників, покупцях і, звичайно ж, співробітників.
 
Контакти для ЗМІ...
Шановні представники ЗМІ,
з актуальних питань щодо діяльності компанії, будь ласка, звертайтесь до відділу зв'язків із громадськістю:
Ольга Іноземцева
Менеджер відділу PR та комунікацій
(044) 230 36 00 (вн.1397)
Olga.Inozemtseva@avon.com
Поштова адреса центрального офісу Avon в Україні:
Харківське шосе, 5, с. Щасливе, Бориспільський район, Київська область
Україна
08325
Глобальний прес-центр:
БЛАГОДІЙНІ ПРОГРАМИ ...
Будучи компанією для жінок, ми в Avon розуміємо, що по справжньому кожна жінка може бути красивою та щасливою, тільки якщо вона здорова, а у її домі панує мир та злагода. Саме тому Avon бере активну участь у рішенні таких суттєвих жіночих проблем, як профілактика та лікування раку грудей, а також домашнє насильство. Якщо тобі не байдуже, якщо ти хочеш підтримати нас у боротьбі з цими гостросоціальними явищами, купуй товари із символом рожевої стрічки та знаком безкінечності у нашому онлайн-магазині.
Благодійна програма Avon «Разом проти раку грудей»
За 13 років роботи Програми ми зібрали більше 13 млн. грн на боротьбу проти раку молочної залози. За цей час нам вдалося придбати 18 одиниць сучасного обладнання для 10 обласних державних Онкологічних клінік. Першими в Україні привезли мобільні мамографічні комплекси, які передали Черкаському та Кримському Онкоцентрам. Завдяки їм лікарі щорічно об`їзжають міста та селища цих регіонів, щоб обстежити молочні залози жінок. Ми турбуємося про те, щоб наші жінки могли оперативно отримати необхідну інформацію про здоров`я грудей та де можна пройти обстеження за телефоном медичної гарячої лінії - 0 800 50 50 90.

До того ж Avon взяла на себе зобов`язання навчати українських лікарів передовим методам діагностування раку грудей на ранніх стадіях. Із 2009 року 124 рентгенолога із різних областей підвищили свою кваліфікацію під час регулярних семінарів від провідних європейських лікарів – «Школи сучасної мамографії».

Детальніше про Програму читай на www.avonprotyraku.org.ua. Будемо вдячні, якщо ти допоможеш нам побороти рак грудей в Україні, замовивши товари із символом рожевої стрічки.
100% прибутку піде на ініціативи програми.
Благодійна программа Avon «Скажімо Ні домашньому насильству»
Із 2009 року Avon підтримує Національну гарячу лінію по протидії насильству Міжнародного жіночого правозахисного Центру «Ла Страда Украина» 0 800 500 335 (386 з мобільного). Щорічно 10 людей звертаються за консультацією. Подзвонивши за цим номером телефону, жінка може отримати кваліфіковано психологічну та юридичну допомогу, а також практичні поради як захистити себе від домашнього насильства. Крім цього будь-яка людина може дізнатися корисну інформацію про те, як допомогти постраждалим від насильства і отримати анонімну консультацію спеціалістів на сайті www.ostanovimnasilie.org.ua.Ми розуміємо, що перемогти домашнє насильство в Україні можливо, якщо це явище буде попереджуватися у родинах від початку. Тому із 2012 року ми підтримаємо розвиток та впровадження в Україні програми підтримки сім`ї, яка включає підготовку молоді до життя у подружжі, на державному рівні.

Не будь байдужа! Не проходь повз випадків насильства! Поділися номером телефона довіри та сайтом Avon з тією, кому потрібна допомога. Коли хочеш підтримати нашу соціальну програму, купуй благодійні товари із символом безкінечності!
Глобальна екологічна ініціатива Avon «Здорові ліси - прекрасний світ»
Як компанія прямих продажів, основний «магазин» якої знаходитися на сторінках каталогів Avon витрачає папір у значній кількості. Тому організація взяла на себе зобов'язання допомогти припинити масову вирубку лісів - кризу, яка впливає на погіршення здоров'я і благополуччя нашого суспільства і навколишнього середовища.

Щоліта ми випускаємо екопродукт, 100% прибутку від якого Avon розділяє між відомими міжнародними організаціями: Фонд охорони природи (The Nature Conservancy (TNC)) і Світовий Фонду дикої природи (World Wildlife Fund (WWF)). Організації займаються відновленням вологих тропічних лісів в Бразилії та Індонезії. Ці два регіони є самими зруйнованими екосистемами на планеті і найважливішими для виживання всього людства. Сьогодні їх залишилося тільки 15%.

З 2009 року Avon перерахувала $6,8 млн, що дозволило посадити більше 4 млн деревьев в тропічних лісах Бразилії та Індонезії!

Компанія Avon також постійно поліпшує внутрішню політику по відповідальному відношенню до ресурсів. Політики включають: Зобов`язання Avon зі скорочення витрат на папір Avon Paper Promise і Зобов`язання Avon з використання пальмового масла тільки з офіційних плантацій, які відновлюють ліси Avon Palm Oil Promise, так само як і участь у Всесвітній мережі з торгівлі лісами Global Forest & Trade Network.
Старт глобальної програми від Avon «Грант на навчання дитини» 2015.
Третій рік поспіль діти й онуки Представників і Координаторів Avon мають можливість отримати грант у розмірі $ 2100 на навчання дитини у вищому або спеціалізованому навчальному закладі України.

Переможці Програми 2015 будуть обрані в кожній з 16 країн учасниць Програми. Планується, що квота становитиме 1 переможець з 4 кандидатів по країні.

Станьте Представником Avon та скористайтесь шансом отримати кошти для навчання дитини!

Більше інформації http://www.avon.com.ua/REPSuite/grand_2015.page
Категория: Новости компании Avon | Просмотров: 810 | Добавил: Margosha | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]





 

Форма входа

Календарь новостей
«  Июнь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Горячие темы форума
Друзья сайта










Copyright avon-kiev.at.ua © 2024