Avon в Украине
Гаряча лінія Avon 0-800-50-50-80
(безкоштовно з мобільних)

E-mail: avon.kiev.at@gmail.com

Телефони для реєстрації
нових Представників Avon

044-361-25-94
073-157-57-59
050-155-42-44
096-542-29-42
[ Новые сообщенияПравила форумаRSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум о косметике » Раздел для Представителей Avon » Беседка Консультантов Avon » Поход Розовая лента (Благотворительный поход Розовая лента)
Поход Розовая лента
MargoshkaДата: Суббота, 24.09.2011, 21:16 | Сообщение # 1
Хозяйка Сайта
Группа: Администраторы
Сообщений: 11283
Статус: Offline
Інформація про доброчинну програму AVON
«Разом проти раку грудей»




AVON - компанія для жінок, яка піклується про жіночу красу і вважає, що здоров’я – це також запорука краси та успіху.

Рак молочної залози є найбільш актуальною онкологічною проблемою серед жінок і займає 1 місце в структурі онкологічних захворювань. Внесок AVON у вирішення проблеми захворювання на рак молочної залози є найбільшим у світі та на рівні нашої країни.

Корпоративна благочинна програма AVON «Разом проти раку грудей» була розпочата ще у 1992 році у Великобританії, а у 1993 р. – у США. З того самого моменту і до 2007 року загалом було зібрано 525 мільйонів доларів, які було використано у різних країнах світу на забезпечення доступної діагностики та досліджень у сфері лікування раку молочної залози. Кожен рік нові країни приєднуються до цього міжнародного благодійного проекту. Цю програму підтримують на державному рівні Президенти держав, короновані особи, медичні кола, відомі люди, комерційні та неурядові громадські організації світу.

З 2001 року з ініціативи компанії AVON благодійна програма діє і в Україні.

За статистикою в Україні у 2008 році у 16300 жінок було виявлено це захворювання і, на жаль, у 30% з них на занедбаній стадії. Як наслідок, померло близько 7500 українок, в основному, у працездатному віці.

Українські жінки не залучені до програми ранньої діагностики через відсутність інформації, власний страх перед захворюванням та обмежену кількість сучасного діагностичного обладнання. Тому, щоб змінити ситуацію в країні та страшні цифри статистики, у рамках благодійної програми AVON «Разом проти раку грудей» проводяться інформаційно-просвітницькі заходи. Навчальні семінари, дні обізнаності, благодійні Походи та інформаційнй листівкі допоможуть донести інформацію до жінок про необхідність профілактичного обстеження та ранньої діагностики захворювання на рак молочної залози, навчать техніки самообстеження.

Дуже важливим є те, щоб всі верстви населення мали доступ до якісного обстеження. У рамках благодійної акції також проводиться збір добровільних внесків на рахунок благодійного фонду «Здоров’я жінки та планування сім’ї», що спрямовуються на придбання сучасного діагностичного обладнання.

Підтримуючи на залучені кошти навчально-методичні заходи для підвищення кваліфікації лікарів - мамологів, ми зможемо зробити обстеження жінок максимально якісним.

Тільки профілактичне обстеження може бути безсумнівним лідером в області зниження смертності від раку молочної залози. При виявленні хвороби на ранніх стадіях лікарі гарантують видужання та збереження повноцінного життя жінки у 95% випадків. Кожна жінка, витративши 10-15 хвилин на місяць, може запобігти трагедії!

Результати роботи доброчинної програми «Разом проти раку грудей» з 2001 року в Україні:

Зібрано понад 12 млн. грн. і придбане сучасне медичне обладнання для регіональних онкологічних диспансерів в АР Крим, Запоріжжі, Черкассах, Одесі, Миколаєві, Вінниці, Дніпропетровську, Ужгороді, м. Києві, у тому числі два сучасних мобільних комплекси, що забезпечують обстеження сільського населення, яке особливо потребує допомоги;

* На цьому обладнанні вже обстежується понад 20 тисяч жінок щорічно, кошти залучуються постійно;
* Змінюється ставлення жінок до свого здоров’я завдяки інформаційним програмам;
* Постійно працює цілодобова Гаряча телефонна лінія з питань раку молочної залози 8-800-50-50-90;
* Посилюється увага державних органів до вирішення проблеми.

Декілька фактів:

* Проблема раку грудей актуальна у всьому світі. За прогнозом організації American Cancer Society, у світі цього року у жінок і чоловіків буде діагностовано 1,2 млн. випадків захворювання на рак грудей.
* Жовтень визначено всесвітнім місяцем боротьби з цим захворюванням. В різних країнах проходять акції для привернення уваги до проблеми.

За даними соціологічного дослідження, проведеного у травні 2008 року на замовлення Avon:
- 73% жінок в Україні у віці після 40 ( так звана група ризику) ніколи не проходили обстеження на спеціальному обладнанні;
- 61% жінок не зверталися до лікаря щодо профілактичного обстеження, бо вважають: якщо нічого не турбує – то й проблеми немає;
- 68% жінок потребують інформації, щодо медичних установ, куди вони можуть звертатися для проходження мамологічного обстеження.
20 жовтня, за Указом Президента України, проводиться Всеукраїнський день боротьби із захворювання на рак молочної залози .

Похід «Разом проти раку грудей» є одним із найважливіших елементів програми AVON проти раку молочної залози. Це ще один внесок у благодійну програму, це прояв віри, надії та підтримки для кожної жінки в Україні, спосіб привернути увагу громадськості до проблеми та можливості її вирішення.

Попри усі позитивні зміни, досягнуті завдяки програмі „Разом проти раку грудей” , ще не один крок потрібно зробити і не один захід провести, щоб подолати цю проблему.

Не кожна жінка в Україні ще має доступ до методів сучасної діагностики. Медичні заклади в Україні вкрай потребують забезпечення сучасним медичним обладнанням, і, на жаль, не мають достатнього державного фінансування на придбання необхідного обладнання. Тому від успіху таких програм, як благочинна програма «Разом проти грудей» , сьогодні залежить здоров’я жінки, а отже і здоров’я нації.

Як ви розумієте, успіх програми залежить від об’єднань зусиль і внесків багатьох людей, компаній і організацій. Нам необхідна Ваша участь і Ваша присутність! Ваша допомога потрібна і важлива!Піклуймося разом про здоров’я жіноцтва! Від здоров’я жінки залежить майбутнє нації!
[color=green][/color]Вы не вошли
[color=green][/color]

Говорят что у каждого Консультанта Эйвон в паспорте есть ароматизированная страничка
 
MargoshkaДата: Суббота, 24.09.2011, 21:21 | Сообщение # 2
Хозяйка Сайта
Группа: Администраторы
Сообщений: 11283
Статус: Offline
В этом году я по семейным обстоятельствам впервые пропустила поход Розовая лента sad
Мой ребенок очень просился, ведь Эйвон устраивает настоящий праздник для взрослых и детей! Для деток там множество развлечений - с ними анниматоры, много конкурсов, соревнований, эстафет) в подарок дают шарики, флажки, банданы - дети просто счастливы!!! Для взрослых концерт звезд эстрады, кстати в этом году свет и звук организовывали наши друзья и в 10 утра мне уже позвонили и спросили почему это нас еще нет biggrin но я чесно всей душой была там happy
Этот раз мои координаторы были со своими людьми, но без меня. В следующем году я просто обязуюсь присутствовать! smile
Теперь жду фотоотчет!! smile


Говорят что у каждого Консультанта Эйвон в паспорте есть ароматизированная страничка
 
TORRIДата: Суббота, 24.09.2011, 22:51 | Сообщение # 3
Новичок
Группа: Отсутствующий
Сообщений: 14
Статус: Offline
Это пару фоток которые я сфоткала, остальные будут чуть позже!!! Было очень здорово, атмосфера просто праздничная и светлая. Было много звезд, ведущие хорошие и вообще было ну очень здорово!
[color=green][/color]Вы не вошли
[color=green][/color]

Утка - Это сила!!!
 
ИнессаДата: Вторник, 10.04.2012, 10:20 | Сообщение # 4
Хранитель форума
Группа: Координаторы Avon
Сообщений: 1852
Статус: Offline
Я в шоке! В этом году поход отменили! wacko Экономят уже и на этом!!! Все страны идут в походы, а мы как... wink

Мужей у меня было трое, детей у меня двое, а я у себя ОДНА!!!



Сообщение отредактировал Инесса - Вторник, 10.04.2012, 10:20
 
ИнессаДата: Воскресенье, 20.05.2012, 23:00 | Сообщение # 5
Хранитель форума
Группа: Координаторы Avon
Сообщений: 1852
Статус: Offline
Во вторник 15 мая провели в Броварах день матери. Городские власти отмечали день семьи, а мы присоседились с Рожевой стричкой. Приглашали мамолога с поликлинники. Он был в шоке от того, что женщины шли на приём! Врач был уверен. что НИКТО не придёт!!! Я прошла врача и получила советы. Троих женщин записал на приём, двоих на мамографию и нескольким выписал лечение. Деткам провели конкурс рисунка. Было весело!



[color=green][/color]Вы не вошли
[color=green][/color]

Мужей у меня было трое, детей у меня двое, а я у себя ОДНА!!!

 
ТинаДата: Понедельник, 13.08.2012, 13:21 | Сообщение # 6
Подающий надежды
Группа: Друзья форума :)
Сообщений: 23
Статус: Offline
Quote (Инесса)
Я в шоке! В этом году поход отменили! wacko Экономят уже и на этом!!! Все страны идут в походы, а мы как...


Ты хочешь сказать, что в сентябре не будет привычного для всех "Похода"?


Бизнес, который меняет судьбу
 
Форум о косметике » Раздел для Представителей Avon » Беседка Консультантов Avon » Поход Розовая лента (Благотворительный поход Розовая лента)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: