Avon в Украине
Гаряча лінія Avon 0-800-50-50-80
(безкоштовно з мобільних)

E-mail: avon.kiev.at@gmail.com

Телефони для реєстрації
нових Представників Avon

044-361-25-94
073-157-57-59
050-155-42-44
096-542-29-42
[ Новые сообщенияПравила форумаRSS ]
  • Страница 6 из 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Форум о косметике » Раздел для Представителей Avon » Беседка Консультантов Avon » Если вы хотите стать консультантом Avon (Мы Вам поможем)))
Если вы хотите стать консультантом Avon
MargoshkaДата: Среда, 31.10.2007, 17:23 | Сообщение # 1
Хозяйка Сайта
Группа: Администраторы
Сообщений: 11283
Статус: Offline
Маєте вільний час? Працюєте повний день? Настав Ваш зірковий час з „Ейвон”!

Якщо Ви вирішили знову працювати, після декретної відпустки, чи просто прагнете мати свою справу, в кожному з випадків статус Представника „Ейвон” дає Вам невичерпні можливості. Навіть якщо Ви ніколи нічого не продавали раніше, Ви зможете зробити це разом з „Ейвон”. Як компанія-лідер в розробці ароматів, декоративної косметики та засобів проти старіння шкіри, „Ейвон” надає Вам можливість продавати та досягати успіху саме зараз! „Ейвон” – це перевірений шлях до успіху для мільйонів Представників різних країн, різного віку та різних способів життя

Понад 5 мільйонів Покупців „Ейвон” скористались і задоволені цими перевагами:

Без початкових інвестицій: для того, щоб розпочати бізнес Вам не потрібно вкладати власні кошти.
Складіть свій розклад: будьте вдома, коли діти повертаються зі школи, або розпочніть бізнес з повним робочим днем – вирішувати Вам.
Неймовірний заробіток та кар'єрний потенціал: продавайте та розказуйте про можливості тим, кого Ви залучаєте до співпраці та навчаєте, щоб досягти ще більшу фінансову винагороду.
Відмінні можливості ексклюзивно для Представників «Ейвон»: отримуйте значні знижки на продукцію, отримуйте додаткові знання в сфері косметології, отримуйте відзнаки та заохочення.

Ви створюєте правила – Ви отримуєте прибутки!

Коли Ви працюєте для інших, вони визначають Вашу заробітну платню, та дуже часто – і Ваш кар’єрний зріст. Коли Ви розпочинаєте власний бізнес з „Ейвон”, Вашим фінансовим та особистим успіхам не має меж! Ваш потенціал - тільки у Ваших цілях та прагненнях. Оберіть роботу всього протягом 20 годин на тиждень – і Ви отримаєте більший прибуток, ніж від звичайної тимчасової роботи. Або почніть отримувати прибутки, ставши координатором та запропонуйте переваги від співпраці з „Ейвон” для тих, кого Ви залучили до співпраці, та отримуйте прибуток завдяки їх успіху. На додаток до цієї надзвичайної можливості заробітку, Ви зможете допомагати людям змінювати життя інших людей. Ви можете приєднатись до елітної команди Координаторів, деякі з яких отримують високі прибутки, виграють розкішні подорожі, та отримують визнання - з „Ейвон”. Ви можете перетворити свої мрії в реальність.*

Дуже легко продавати, тому що це „Ейвон”!

Являючись найбільшою компанією з прямого продажу у світі, дуже легко зрозуміти, чому мільйони таких саме людей, як Ви, отримують перевагу від того, що вони мають самостійний бізнес. Тому що продаж продукції „Ейвон” неможливо порівняти з продажем будь-якої іншої продукції - продукція „Ейвон” вища за якістю та перевірена протягом 120 років. Портфоліо „Ейвон” нараховує багато визнаних світом косметичних брендів, а саме Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Avon Solutions, Advance Techniques. „Ейвон” продовжує встановлювати нові високі стандарти до інноваційних продуктів та успішного продажу цих глобальних брендів, що зміцнюють лідерство „Ейвон” у світі краси, технологій та відданості клієнтів.

Разом з „Ейвон” Ви створюєте бізнес для себе, але у Вас є надійний партнер !

Вам сподобається прямий доступ до перевірених, потужних інструментів з маркетингу та продажу, особливих заохочувальних програм щодо продукції, бонусів та постійної підтримки від Вашого Координатора та Районного менеджеру. Ви дуже швидко пересвідчитесь, чому більше ніж 5 мільйонів людей у світі досягають фінансового успіху та особистого росту в якості Покупця „Ейвон”.

Три простих кроки до успіху: Продавай – Пропонуй – Показуй

Розпочніть справу з запрошення на зустріч ваших друзів та знайомих, на якій Ви представите продукцію та каталог. До Вашого набору Покупця „Ейвон” входить:

Особисто та он-лайн, стрімко йдіть до успіху, отримуючи переваги ексклюзивно для „Ейвон”:

Найповніші матеріали з маркетингу, продажу та особистого розвитку на відстані долоні – від проспектів до он-лайн курсів, допоможуть Вам збільшити продажі та наповнити ваше життя енергією.
Заохочення, винагороди та визнання – грійтеся в променях успіху, від фінансових заохочень до сплачених відпусток та нагород від компанії.
Стартовій набір Представника із зразками продукції.
Програма Розвитку нового Представника – подарунки з кожним замовленням!
Бонуси Швидкого старту для нових Координаторів – стартуйте до Вашого успіху - залучайте та навчайте нових Представників, збільшуючи прибутки.

Приєднуйтесь до світового лідера!

Покупці „Ейвон” – це люди з різним життєвим досвідом, з усіх куточків світу. У них були різні приводи стати покупцями „Ейвон” , але була одна чітка ціль: знайти особисте призначення та незвичайний заробітків потенціал. Ви можете бути босом самому собі та складати власний розклад роботи - з „Ейвон”, компанією для жінок, Ви можете мати все це!

Представляти „Ейвон” – унікальна можливість, адже „Ейвон” – унікальна компанія!

„Ейвон” - світовий лідер в категорії ароматів, декоративної косметики та продукції, що запобігає старінню шкіри, зі щорічними обсягами продажу понад 8 мільярдів доларів США – постійно з’являється в рейтингу компаній-лідерів, що публікується в журналі „Форчунз”.
Понад 5 мільйонів Представників в усьому світі. „Ейвон” – лідер з надання можливостей для Представників у більш ніж 100 країнах, з простим, перевіреним шляхом до фінансового успіху.
Доступні найновітніші інструменти з маркетингу та продажу - від особистих контактів до електронного розповсюдження , „Ейвон” надає легкі можливості до успіху.
Глобальний Науковий та Дослідницький Центр „Ейвон”, в який інвестовано100 мільйонів доларів – це запорука стабільного лідерства на ринку краси.
Все, що пов'язано з «Ейвон», я пов'язую з собою – я справжній уболівальник і активний гравець водночас. «Ейвон» - це нестандартний погляд на рішення, нові ідеї, пропозиції… А люди! Яких людей я зустріла! Мені дуже сподобалось, що я працюю в оточенні молодих, енергійних людей – це передалося мені, і відтепер я відчуваю себе значно молодшою!

Діана Есенфельд (координатор з перших днів діяльності Компанії в Україні), м. Київ

„Ейвон”- лідер з прямого продажу з 1886

«Ейвон» було засновано в 1886, як Каліфорнійську Парфумерну Компанію. Її засновник Девід Макконелл дійшов висновку, що пропонувати свої аромати прямо клієнтам – переважно жінкам – більш ефективно, ніж використовувати традиційні методи продажу. Його першим «Покупцем» – тоді їх називали Генеральними Агентами – була Міс П.Ф.Е. Албі з Вінчестеру, Нью Гемпшир, яка подорожувала потягом, на конях та пішки, продаючи „Ейвон” та наймаючи нових Агентів. Це було початком історії „Ейвон” в галузі натхнення жінок, пропонуючи їм фінансові та професійні можливості в ті часи, коли можливостей було обмаль. Наприклад, американські жінки отримали право голосу на виборах лише 34 роки по тому! Сьогодні, „Ейвон” продовжує надавати економічні можливості для жінок з усього світу.

„Ейвон” - визнаний в світі косметичний бренд

Будучи лідером в галузі боротьби проти старіння шкіри та розробляючи передові концепції в галузі декоративної косметики, „Ейвон” постійно прагне інновацій в технології продукту, в дизайні, в маркетингу та продажах. Портфоліо продуктів „Ейвон” нараховує такі косметичні бренди, як Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Avon Solutions, Advance Techniques, Avon Naturals.

„Ейвон” - компанія для жінок

„Ейвон” віддана жінкам усіх націй та будь-якого віку не тільки як своїм клієнткам та Представникам, а саме людям. Ми віримо, що, надаючи економічну незалежність всім жінкам та спільнотам, де вони живуть та працюють, ми також піклуємся про їх здоров’я та захищеність. З 1955 року, коли було створено Фонд „Ейвон”, понад 500 мільйонів доларів було спрямовано на боротьбу проти раку молочної залози, домашнього насильства та на невідкладну допомогу жінкам та їх родинам в усьому світі. „Ейвон” - корпорація, яка зробила найбільший у світі внесок у просвітницьку та наукову діяльність в галузі боротьби з раком молочної залози. А починаючи з квітня 2007 року, новий фонд Нello Tomorrow Fund, створений «Ейвон», буде щотижня давати премію у розмірі $5,000 жінкам США, які запропонували найкращий соціальний проект за напрямками: розвиток бізнесу, робота в місцевих громадах .

Если Вас заинтересовала данная информация и Вы проживаете на Украине, заполните пожалуйста Заявку и мы свяжемся с Вами!
ICQ#: 453-640-809


Если Вы решили стать Консультантом компании Avon
Звоните по телефонам:

(044)361-25-94
063-322-51-74
050-155-42-44
096-542-29-42
ICQ#: 453-640-809

Для регистрации консультантом компании Avon Вам не надо высылать копии, но в случае необходимости, Вы должны предъявить оригинал паспорта и идентификационный код Координатору компании Avon, который будет проводить регистрацию.

Регистрация в Avon: бесплатная, без каких либо обязательств.
Регистрация в Avon: моментальная, в течении часа можно будет разместить заказ.
Оформление заказа через: интернет, смс, по телефону.
Получение заказа: на любом отделении Укрпочты.
Оплата заказа: в течении 5-ти дней с момента получении коробки.

Часто задаваемые вопросы




Говорят что у каждого Консультанта Эйвон в паспорте есть ароматизированная страничка
 
CalikusuДата: Пятница, 12.11.2010, 15:54 | Сообщение # 251
Консультант Avon
Группа: Пользователи
Сообщений: 46
Статус: Offline
Quote (Margoshka)
Отныне мы имеем право регистрировать всех желающих со всей Украины!!!!

А можно с этого момента подробнее?


если я тебе не нравлюсь, ЗАСТРЕЛИСЬ, я не исправлюсь!
 
MargoshkaДата: Пятница, 12.11.2010, 17:11 | Сообщение # 252
Хозяйка Сайта
Группа: Администраторы
Сообщений: 11283
Статус: Offline
Calikusu, что именно поподробней??? вы клиент, консультант или координатор?

Говорят что у каждого Консультанта Эйвон в паспорте есть ароматизированная страничка
 
CalikusuДата: Пятница, 12.11.2010, 17:14 | Сообщение # 253
Консультант Avon
Группа: Пользователи
Сообщений: 46
Статус: Offline
Консультант, временно пребывающий в ранге координатора. biggrin
Почему я так спросила: в своем городе набрать команду я себе не могу (уже практически каждый занимается Эйвоном), но есть выход на другие регионы.
Моя координатор мне говорила, что пока есть закрепление по областям, но в скором времени обещают его убрать.
И если я правильно поняла, его уже убрали.
Вот и хотелось бы знать, так это или нет?


если я тебе не нравлюсь, ЗАСТРЕЛИСЬ, я не исправлюсь!
 
МандаринкаДата: Суббота, 13.11.2010, 15:29 | Сообщение # 254
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Статус: Offline
Calikusu, Да вся Украина поделена на Посп районы и на Национальные.
Так что полный вперед
 
CalikusuДата: Суббота, 13.11.2010, 15:31 | Сообщение # 255
Консультант Avon
Группа: Пользователи
Сообщений: 46
Статус: Offline
Мандаринка, УРАААААААААА! clap

если я тебе не нравлюсь, ЗАСТРЕЛИСЬ, я не исправлюсь!
 
Людмила5657Дата: Вторник, 23.11.2010, 02:56 | Сообщение # 256
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 15
Статус: Offline
Девочки я ПОСП-если что-буду рада сотрудничеству! biggrin Позже дам перечень населенных пунтов!
 
Inna1986Дата: Вторник, 07.12.2010, 11:55 | Сообщение # 257
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Статус: Offline
Добрый день!! Скажите пожалуйста я могу как можно быстрее зарегистрироваться и стать консультантом Avon, я уже заполняла анкету, гдето неделю назад, но мне никто не звонил и так и не связался, как обесчали.....((( Мне вот нужно срочно сделать заказ, чтоб в субботу уже подарить подарки, это реально?? Вот в Орифлейме всё гораздо проще, там регистрируешься через интернет и уже можно делать заказы....почему бы и здесь не упростить процедуру регистрации!!??
 
MargoshkaДата: Вторник, 07.12.2010, 14:03 | Сообщение # 258
Хозяйка Сайта
Группа: Администраторы
Сообщений: 11283
Статус: Offline
Inna1986, я вам сейчас перешлю письмо, Вы должны были его получить, раз заполняли заявку.

Говорят что у каждого Консультанта Эйвон в паспорте есть ароматизированная страничка
 
Inna1986Дата: Вторник, 07.12.2010, 15:46 | Сообщение # 259
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Статус: Offline
Так это нада копии паспорта и кода высылать?? А так чтоб просто вписать в анкету номера паспорта,кода и прописку( как при регистрации в Орифлейме) никак не получается??
 
MargoshkaДата: Вторник, 07.12.2010, 18:33 | Сообщение # 260
Хозяйка Сайта
Группа: Администраторы
Сообщений: 11283
Статус: Offline
Inna1986, нет, для регистрации надо подавать именно копии документов.

Говорят что у каждого Консультанта Эйвон в паспорте есть ароматизированная страничка
 
шпилькаДата: Суббота, 15.01.2011, 22:41 | Сообщение # 261
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 9
Статус: Offline
девочки, расскажите мне пожалуйста о скидках консультантам (сегодня дали листовку, где написано - скидки 18-26%. На какие суммы заказа и какая скидка идет? Подумываю подписаться и сижу гадаю, потяну ли на 26%, хоЦЦа ж по максимуму)))) Или может где-то есть инфа по этому вопросу? И вообще хочу почитать информацию о работе в эйвон (в офис съездить нет времени, и по тел с координатором общаться тоже - детЬ маленький). Спасибо за помощь! smile
 
-Nova-Дата: Суббота, 15.01.2011, 22:52 | Сообщение # 262
Хранитель форума
Группа: Друзья форума :)
Сообщений: 1634
Статус: Offline
шпилька, 18% от 225 грн., 22% от 500 грн. и 26% от 900 грн. по последним данным, вроде бы так.

Скажи мне кто твой друг, и я отвечу кто ты.
 
шпилькаДата: Суббота, 15.01.2011, 23:20 | Сообщение # 263
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 9
Статус: Offline
-Nova-, хм, а если заказ меньше 225грн? вообще без скидки, по полной стоимости? и ещё, извиняюсь за дотошность, сколько стоит обработка заказа (не знаю как правильно это называется, в ори например что-то около 5грн), если сумма заказа меньше 225грн?
 
КлёпаДата: Суббота, 15.01.2011, 23:38 | Сообщение # 264
900-й участник
Группа: Модераторы
Сообщений: 1168
Статус: Offline
шпилька, обработка заказа до 225 грн - 15 грн и скидка 18% на сумму заказа.

Цели не поменяла, сменила ориентиры. Поберегисьььь!!!
 
-Nova-Дата: Суббота, 15.01.2011, 23:42 | Сообщение # 265
Хранитель форума
Группа: Друзья форума :)
Сообщений: 1634
Статус: Offline
шпилька, зато если заказ более 225 грн., то уже за обработку ничего не возьмут, в отличие от Ори.

Скажи мне кто твой друг, и я отвечу кто ты.
 
шпилькаДата: Воскресенье, 16.01.2011, 01:51 | Сообщение # 266
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 9
Статус: Offline
Клёпа, -Nova-, спасибо!!! smile
 
КасандраДата: Четверг, 10.02.2011, 12:28 | Сообщение # 267
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Статус: Offline
Я из Киева (Голосеевский р-н), хочу стать консультантом ( покупать косметику для себя и семьи). Но времени куда то ехать, встречаться с координатором нет ( ребенок есть), можно как то в он лайн режиме и по телефону с координатором обговорить? Возьмет меня кто то? Я бы в ближайшем времени заказ сделала.
 
MargoshkaДата: Четверг, 10.02.2011, 12:34 | Сообщение # 268
Хозяйка Сайта
Группа: Администраторы
Сообщений: 11283
Статус: Offline
Я тоже из Голосеевского района smile
Для регистрации можете оформить заявочку и я вас зарегистрирую, завтра будет присвоен номер и на следующей неделе действует новый третий каталог и можно будет сдавать заказ.


Говорят что у каждого Консультанта Эйвон в паспорте есть ароматизированная страничка
 
КасандраДата: Четверг, 10.02.2011, 13:11 | Сообщение # 269
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Статус: Offline
От спасибо!!!! Сейчас сейчас напишу заявочку... Так вы будете моим координатором? Скините мне номер ваш, если вдруг вопросы у меня будут!
 
MargoshkaДата: Четверг, 10.02.2011, 13:48 | Сообщение # 270
Хозяйка Сайта
Группа: Администраторы
Сообщений: 11283
Статус: Offline
Да, я буду Вашим координатором smile
Вот мои контакты:
ICQ: 453-640-809
E-mail: avon.kiev.at@gmail.com
(044) 361-25-94;
063-322-51-74
094-925-95-94
А зовут меня Алёна v


Говорят что у каждого Консультанта Эйвон в паспорте есть ароматизированная страничка
 
КасандраДата: Пятница, 11.02.2011, 09:35 | Сообщение # 271
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Статус: Offline
Очень приятно! Скинула вам паспорт на почту.

Добавлено (11.02.2011, 09:35)
---------------------------------------------
А в этот каталог я уже не попадаю? Только со следующего могу?

 
MargoshkaДата: Пятница, 11.02.2011, 12:47 | Сообщение # 272
Хозяйка Сайта
Группа: Администраторы
Сообщений: 11283
Статус: Offline
Каталог 02/2011 вчера закончился. Сейчас уже начал действовать каталог 03/2011 smile

Говорят что у каждого Консультанта Эйвон в паспорте есть ароматизированная страничка
 
КасандраДата: Пятница, 11.02.2011, 13:38 | Сообщение # 273
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Статус: Offline
Ну, да, сама поняла уже biggrin
 
ksyshenka_tДата: Пятница, 13.01.2012, 13:17 | Сообщение # 274
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Статус: Offline
Скажите,пожалуйста,как можно отменить заказ?Обработан еще не был
Ответьте,кто знает.Очень нужно!!! help
 
ИнессаДата: Пятница, 13.01.2012, 22:28 | Сообщение # 275
Хранитель форума
Группа: Координаторы Avon
Сообщений: 1852
Статус: Offline
На почту приходило письмо с номером заказа. Написать в "Свяжитесь с нами" письмо про отмену заказа №...

Мужей у меня было трое, детей у меня двое, а я у себя ОДНА!!!

 
MargoshkaДата: Суббота, 14.01.2012, 06:35 | Сообщение # 276
Хозяйка Сайта
Группа: Администраторы
Сообщений: 11283
Статус: Offline
Или в разделе Мои заказы скопировать номер заказа который надо удалить и через форму Свяжитесь с нами ( в самом низу странички) написать обращение. Я как правило пишу коротко: Добрый день! Прошу удалить заказ номер такой-то. Заранее благодарю! Как только заказ будет удален на телефон и электронную почту придет сообщение.

Говорят что у каждого Консультанта Эйвон в паспорте есть ароматизированная страничка
 
ksyshenka_tДата: Воскресенье, 15.01.2012, 17:38 | Сообщение # 277
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Статус: Offline
Спасибо,девочки!Все получилось. flowers
Думала долго будут отвечать,но ответили очень быстро и удалили.
 
MargoshaДата: Вторник, 03.11.2015, 08:55 | Сообщение # 278
Близкий друг форума
Группа: Администраторы
Сообщений: 239
Статус: Offline
Новая программа развития зарегистрированных Консультантов/Представителей AVON
Действует с 16.10.2015
[color=green][/color]Вы не вошли
[color=green][/color]

 
MargoshaДата: Вторник, 03.11.2015, 09:07 | Сообщение # 279
Близкий друг форума
Группа: Администраторы
Сообщений: 239
Статус: Offline
Подарок при регистрации!
Новая вода Этрекшн
, которую сейчас рекламируют по телевизору)))
[color=green][/color]Вы не вошли
[color=green][/color]

 
MargoshaДата: Вторник, 10.11.2015, 17:24 | Сообщение # 280
Близкий друг форума
Группа: Администраторы
Сообщений: 239
Статус: Offline
Приєднуйся до світу можливостей Avon!
Стань Представником - частиною жіночої спільноти з історією. Зареєструвавшись до 26 листопада включно та зробивши перше замовлення на сумму від 600 грн, гарантовано отримаєш знижку -26% на кожне наступне замовлення протягом першої кампанії з моменту реєстрації, а також подарунок - аромати Attraction для нього та для неї

Створи власну історію успіху з AvonПовір у своє майбутнє: будуй бізнес разом з Avon! З нами Ти сама собі бос, і Твій графік та дохід залежать лише від Тебе!


 
MargoshaДата: Понедельник, 23.11.2015, 09:44 | Сообщение # 281
Близкий друг форума
Группа: Администраторы
Сообщений: 239
Статус: Offline
Каждая женщина, которая присоединится к AVON, получит в подарок искрящийся аромат Avon Cherish, который безупречно дополнит ее образ в праздничные дни. Ну а мужчин ждет наш бестселлер - Black Suede Touch.
А также еще 6 подарков! Регистрируем подружек, знакомых, сотрудниц :)
Бесплатная регистрация на сайте http://avon-kiev.at.ua/
[color=green][/color]Вы не вошли
[color=green][/color]

 
Форум о косметике » Раздел для Представителей Avon » Беседка Консультантов Avon » Если вы хотите стать консультантом Avon (Мы Вам поможем)))
  • Страница 6 из 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Поиск: